FaceMSK: dé verkoper van hoogwaardige multifunctionele facemasks

FaceMSK is Europa's grootste en goedkoopste aanbieder van multifunctionele outdoor accessoires. Alle producten te vinden op onze websites worden geleverd vanuit eigen voorraad.

Hoe kan ik een FaceMSK Mask dragen?

Een FaceMSK Mask is een multifunctioneel en veelzijdig product. Je kunt een FaceMSK Mask op meer dan 12 verschillende manieren dragen. Bijvoorbeeld als hoofdband, facemask, bandana, polsband, ponytail, nekwarmer en meer. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Hoe ontvang ik mijn bestelling?

De meeste bestellingen worden verstuurd in een waterdichte luchtkussen envelop. Aangezien vrijwel alle pakketjes gemakkelijk door de brievenbus passen versturen wij de bestelling als brievenbuspost via PostNL. Voor de aflevering van een bestelling hoef je dus nooit thuis te blijven. Bestel je op een werkdag voor 18:00? Dan zal de bestelling dezelfde dag worden verzonden. De levertijd voor Nederlandse bestellingen bedraagt 24 uur via PostNL. Belgische zendingen worden binnen 3 werkdagen geleverd via PostNL / Bpost. Let wel op dat tijdens feestdagen de levertijd kan afwijken, hier hebben wij zelf helaas geen invloed op.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt bij ons gebruik maken van alle bekende betaalmethodes; iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact, KBC en meer. Wij maken gebruik van de betaalprovider Mollie. Zij handelen alle betalingen op een veilige en professionele manier af.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Bezoek onze klantenservice pagina voor alle contactmogelijkheden. Wij streven ernaar altijd binnen 1 uur te reageren.

Niet tevreden?

Dat vinden wij natuurlijk erg jammer want dat is niet onze bedoeling. Bij vragen betreft het retourneren, neem dan even contact met ons op of bekijk: https://facemsk.nl/retourneren/

FaceMSK

Aanvullende info

FaceMSK is een bedrijf dat in 2017 werd opgericht en hoogwaardige multifunctionele Faceshields / Face Masks verkoopt voor hardlopers en andere buitenenthousiasten. Een Faceshield is eigenlijk een vrij eenvoudig product, maar zijn extreem veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gedragen. Het kopen van een Faceshield is altijd een goede keuze, niet alleen voor hardlopers, maar voor iedereen die op zoek is naar extra comfort, bescherming en stijl terwijl hij buiten is. Een Faceshield kan dienen als nekwarmer, beanie, bandana, hoofdband of gezichtsmasker voor het buiten houden van de koude wind op zeer koude dagen en zelfs het aanbieden van bescherming tegen schadelijke zon op warmere dagen. Ook zijn de Faceshields erg gewild voor op de motor, zodat je geen last hebt van een snijdende wind in je nek. Onze gemixte line-up biedt keuzes voor de verschillende seizoenen. Bij zeer koude omstandigheden kan een Fleece Faceshield worden gebruikt als een beschermend gezichtsmasker om de koude, verdovende wind op afstand te houden. Alle producten te vinden op FaceMSK.nl zijn verkrijgbaar tegen een scherpe prijs en zeer aantrekkelijke prints of stijlvolle kleuren. De materialen van de Faceshields variëren, zodat u de juiste Faceshield kunt kiezen voor het weertype en de omgeving waarin u van plan bent te gaan. Wij hebben een grote selectie voor u samengesteld, zodat u de grootste kans van slagen heeft en altijd tevreden zult zijn met uw aankoop.