Sinds Januari 2019 werken wij samen met KiyOh om klantbeoordelingen te verzamelen. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst versturen wij binnen 7 werkdagen een e-mail om te vragen naar jouw mening. Hiervan kunnen wij leren en onszelf continu te verbeteren.

Probleem met een bestelling?
Neem dan snel contact met ons op via de klantenservice pagina zodat wij je direct te woord kunnen staan. Onze klantenservice staat 24 uur per dag voor je klaar. Wij streven er naar altijd binnen 1 uur te reageren.

FaceMSK

BEOORDELINGEN

Top !

Twee Facemasks voor op de motor besteld, makkelijk te besteld en en supersnel bezorgd, zitten prima !
- Bleiswijk - november 20, 2021

Aanrader

Goede prijs/kwaliteit Uitstekende klantenservice, snel antwoord via messenger en goed geholpen! Veel keuze en snel geleverd.
- Grimbergen - oktober 19, 2021

Mooie FaceMSK

Mooi spul, leuke prijs, veel keus. Klein puntje als opmerking de afwerking van de dunne FaceMSK kan bovenaan net ietsjes strakker, verder top zitten lekker en ademend.
- Twente - augustus 20, 2021

Mooi afgewerkt product.

een hele vlotte bestelling met een grappige tint aan.
- brugge - augustus 17, 2021

Fijn product en service

Fijn contact met FaceMSK team gehad en tevreden met de masks!
- Den Bosch - augustus 13, 2021

Vreemde.stof , zakt af onder het motor rijden

Vreemde stof zit niet lekker zakt af onder het motor rijden

Reactie van het bedrijf

Hi Eric, bedankt voor je beoordeling! De volledige productomschrijving inclusief het materiaal waarvan het product gemaakt is staat duidelijk op de website vermeldt. Een FaceMSK Face Mask is gemaakt van 100% polyester microvezel. Ook kan je op de website een instructie video vinden hoe je een Face Mask kunt dragen. Wanneer je hem op de motor draagt bijvoorbeeld dien je hem achterop je hoofd wat hoger op te trekken, zodat hij strakker komt te zitten en niet zal afzakken, zie: https://facemsk.nl/how-to-wear-faceshield/ Hopelijk heb je hier iets aan!

- Bussum - juni 1, 2021

Top

Kreeg een mailtje dat het product niet op voorraad was, ik mocht een ander product naar keuze kiezen. Nog aangeboden het verschil bij te betalen, maar dat was niet nodig. Producten waren ook snel in huis. Erg tevreden!
- Oosterbeek - mei 14, 2021

Prijs/kwaliteit valt tegen !

Nog niet gebruikt bij het sporten maar het voelt erg dun aan ! Aanbevelen ja of nee mis neutraal

Reactie van het bedrijf

Hi René, bedankt voor je beoordeling! De Face Masks die je hebt gekocht zijn van 100% polyester microvezel gemaakt zoals op de website staat beschreven, dit is inderdaad een relatief dunne stof. Jammer dat je ze al hebt beoordeeld zonder dat je ze uberhaupt gebruikt hebt. Hopelijk vind je ze toch fijn tijdens het gebruik zoals de meeste van onze klanten! 🙂

- Rotterdam - mei 12, 2021

Prima service

Bestelling werd maar niet geleverd en dan toch vijf sterren? Ja na contact te hebben gehad werd het product persoonlijk gebracht. Super
- Valkenswaard - mei 3, 2021

Goed genoeg

Stof is wel een beetje dun, de prijs die ik heb betaald was ook een beetje veel als je naar de kwaliteit kijkt. Maar voor de rest is het wel oké
- Amsterdam - april 18, 2021
461 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

JOIN THE COMMUNITY