FaceMSK

Wat is een Faceshield?

Je kunt een Faceshield van FaceMSK op veel verschillende manieren gebruiken. Voor iedere buitenactiviteit of sportactiviteit kan je wel een mogelijkheid bedenken. Je kunt hem bijvoorbeeld dragen om je gezicht er mee te beschermen tegen de zon, wind, kou, regen/hagel, vliegjes of andere insecten. Bedek je mond en neus tijdens het skiën, fietsen, motorrijden om fijner te kunnen ademen. Gebruik het als verkleedstuk op een festival of andere feestgelegenheden zoals Carnaval. Je kunt je haren er gemakkelijk mee in een knotje zetten of er een haarband van maken om te voorkomen dat je haren in je gezicht komen. Maak er een badmuts van voor tijdens het douchen of bij watersport. Draag hem als nekwarmer, bij vervelende weersomstandigheden. Maak er een zweetbandje van voor om je pols of maak er een coole piraten look van. Je kunt het zo gek niet bedenken - met een Faceshield kan je meer dan je verwacht!

Zie hieronder een handige instructie video waarin je ziet op welke manieren je een Faceshield kunt dragen!

AANRADER | Levenslang plezier van jouw Faceshield!

FaceMSK
FaceMSK

FaceMSK: dé verkoper van hoogwaardige multifunctionele facemasks

FaceMSK is Europa's grootste en goedkoopste aanbieder van multifunctionele outdoor accessoires. Alle producten te vinden op onze websites worden geleverd vanuit eigen voorraad.

Eigen merk FaceMSK Masks

Hetgeen waar wij op bouwen en zelf het vrolijkst van worden is klanttevredenheid. Daarom hebben wij ons eigen merk gelanceerd begin 2019. Doordat we zelf de productie regelen hebben wij de prijzen beter in de hand. Hierdoor kunnen wij dus uiteindelijk goedkopere prijzen aanbieden voor onze klanten. FaceMSK maakt haar eigen designs, productafbeeldingen, productomschrijvingen, voorraadbeheer, verzending en een strenge kwaliteitscontrole.

Hoe kan ik een FaceMSK Mask dragen?

Een FaceMSK Mask is een multifunctioneel en veelzijdig product. Je kunt een FaceMSK Mask op meer dan 12 verschillende manieren dragen. Bijvoorbeeld als hoofdband, facemask, bandana, polsband, ponytail, nekwarmer en meer. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Hoe ontvang ik mijn bestelling?

De meeste bestellingen worden verstuurd in een waterdichte luchtkussen envelop. Aangezien vrijwel alle pakketjes gemakkelijk door de brievenbus passen versturen wij de bestelling als brievenbuspost via PostNL. Voor de aflevering van een bestelling hoef je dus nooit thuis te blijven. Bestel je op een werkdag voor 18:00? Dan zal de bestelling dezelfde dag worden verzonden. De levertijd voor Nederlandse bestellingen bedraagt 24 uur via PostNL. Belgische zendingen worden binnen 3 werkdagen geleverd via PostNL / Bpost. Let wel op dat tijdens feestdagen de levertijd kan afwijken, hier hebben wij zelf helaas geen invloed op.

Hoe kan je betalen bij FaceMSK?

Je kunt bij ons gebruik maken van alle bekende betaalmethodes; iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact, KBC en meer. Wij maken gebruik van de betaalprovider Mollie. Zij handelen alle betalingen op een veilige en professionele manier af.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons gemakkelijk via de mail of chat bereiken, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Via Facebook of Instagram chat, per email, of via het contactformulier. Wij streven er naar altijd binnen 1 uur te reageren.

Niet tevreden?

Dat vinden wij natuurlijk erg jammer want dat is niet de bedoeling. Wij willen je alleen maar blij maken met onze producten. Bij vragen betreft het retourneren, neem dan even contact met ons op of bekijk: https://facemsk.nl/retourneren/

 

- Alvast welkom bij Team FaceMSK! -

 

Totaal 568 verschillende soorten product designs te vinden op FaceMSK!

BEKIJK ALLE PRODUCTEN