Heb je een bestelling ontvangen van FaceMSK, maar ben je niet tevreden over het product?
Dan kan je de bestelling wettelijk gezien binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgave van reden.

 

Bij FaceMSK doen we het net iets anders. Wij willen niet dat klanten zich gehaast voelen voor het retourneren van de ontvangen bestelling.
Zodoende kan je bij FaceMSK de bestelling retourneren wanneer jij zelf wilt. Binnen 14 dagen? Geen probleem. Na 14 dagen? Geen probleem. Na een jaar? Geen probleem.
Zolang het product in de originele plastic verpakking zit en de Faceshield ongedragen is nemen wij hem maar al te graag retour, zodat wij er iemand anders blij mee kunnen maken.
De gemaakte kosten voor het retourneren zal door FaceMSK worden vergoed, in welk geval dan ook. FaceMSK verkoopt haar producten om klanten blij te maken met hun aankoop, een tevreden klant is een tevreden FaceMSK.

Heb je een verkeerde Face Shield ontvangen? Dan sturen wij de juiste naar je op. Je hoeft je geen zorgen te maken om de verkeerd geleverde Face Shield te retourneren, dat is onze fout en lossen wij voor je op. Zodoende nemen wij die kosten en de moeite voor ons zelf en vallen we de klant hier niet mee lastig. In principe heeft een klant die een verkeerde Face Shield heeft ontvangen dus eigenlijk geluk.

Het retourneren van je bestelling doe je aan het volgende adres:

FaceMSK V.O.F.
Kroonakker 44
5595 HB, Leende

Voor het retourneren van je bestelling kan je gebruik maken van de brievenbuspost van PostNL. Contacteer onze klantenservice even van te voren zodat wij je hier duidelijke informatie over kunnen geven zodat je geen onnodige kosten maakt.

Heb je verder nog vragen? Twijfel dan niet om even met ons contact op te nemen via:

Facebook Messenger (Chat): Klik hier.

Instagram: Klik hier.

Email: Klik hier.