Veel gestelde vragen FaceMSK

Hoe kan ik een Faceshield of FaceMSK Mask dragen?

Je kunt een Face shield / Face Mask op meer dan 12+ verschillende manieren dragen. Bijvoorbeeld als Bandana, Hoofdband, Face Mask, Polsband, Beanie, Piraten-look, Do-Rag, Bivakmuts, Nekwarmer en nog veel meer! Bekijk de volgende pagina waar je super handige instructie videos kunt vinden hoe je een Face shield / Mask het beste kunt dragen. Ga naar: Hoe draag je een Faceshield?

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

FaceMSK verstuurd  haar bestellingen van maandag tot en met vrijdag vanaf 18:00 via de brievenbuspost van PostNL.
In Nederland wordt de zending binnen 24 uur geleverd, mits je voor 18:00 de bestelling succesvol hebt geplaatst.
Bestellingen naar België worden binnen 72uur geleverd via PostNL/Bpost. Het pakket past altijd gemakkelijk door de brievenbus, voor de aflevering van de bestelling hoef je dus geen rekening te houden.

De verwachte afleverdatum is onder voorbehoud van aanwezige voorraden. Daarnaast zijn wij afhankelijk van de vervoerbedrijven (PostNL). De aangegeven afleverdatum is een schatting en kan dus afwijken.
Met name rond de kerstperiode kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk vanwege de kerstdrukte. We raden daarom aan om je bestelling tijdig te plaatsen om teleurstellingen te voorkomen.
Uiteraard zijn wij altijd te bereiken via Facebook messenger of mail (info@facemsk.nl)

Geen track & trace code

Bestellingen onder de 30 euro worden via de brievenbuspost van PostNL gestuurd. De pakketten passen gemakkelijk door de brievenbus, waardoor je geen rekening hoeft te houden met de aflevering.

Waarom meer betalen voor een track&trace code, terwijl je bestelling toch door de brievenbus past? Uit ervaring weten we dat Track&trace zendingen net zo goed vertraging op kunnen lopen als normale brievenbuspost verzendingen. Zodoende vinden wij dat een track&trace code weggegooid geld is en willen wij deze overbodige kosten graag voor de klant besparen. Is je bestelling waarde boven de 70 euro? Dan bezit FaceMSK wel over een track&trace code. Mocht je de bestelling niet ontvangen hebben binnen de verwachte levertijd, neem dan gerust contact met ons op. FaceMSK zal er altijd voor zorgen dat de klant ontvangt, waar hij of zij voor betaald.

Wij zijn niet van SA Co. 

FaceMSK.nl behoort tot het bedrijf FaceMSK V.O.F. geregistreerd te Leende in Nederland. Wij zijn niet van SA, SA Company is in dit geval een van onze leveranciers.
Sinds januari 2019 verkoopt FaceMSK ook haar eigen merk Face Masks en Faceshields.  Wij zijn hiervoor verantwoordelijk voor de productie, product design en kwaliteitscontrole. Aangezien we alles in eigen beheer hebben kunnen wij de scherpste prijzen aanbieden zodat de consument zo min mogelijk betaald. Alle producten te vinden op onze website zijn direct leverbaar en op voorraad. Een tevreden klant is een tevreden FaceMSK!

Bestelling retourneren.

Wil je je bestelling retourneren? Dat kan!
Wanneer de verpakking ongeopend is zodat het product nog doorverkocht kan worden kan je de bestelling altijd retourneren.
Het retour adres is:
FaceMSK V.O.F.
Kroonakker 44
5595 HB, Leende.
Je kunt de bestelling via de normale brievenbuspost sturen zonder track&trace, of met postzegels. De gemaakte kosten zullen worden vergoed door FaceMSK.

Hoogst gewaardeerde producten

Recente beoordelingen